Nightwish - Decades World Tour 2018

LAHTI ENERGIA TAPAHTUMAPUISTO, MUKKULA

21.7.2018 LAHTI

Kotimaisen metallimusiikin kärkinimi Nightwish esiintyy Lahden mukkulanrannassa Lahti Energia Tapahtumapuistossa 21.7.2018. Esiintyminen on osa yhtyeen Nightwish – Decades maailmankiertuetta ja on samalla yhtyeen ainoa oma konsertti Suomessa koko kesänä. Konsertin lämmittelijöinä toimivat Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus sekä Beast In Black.

LIPUT

Lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä:

Normaali 79 €

Lastenlippu 25 €

Normaaleja lippuja myynnissä myös Lahden Kultajousi-liikkeessä, osoitteessa Aleksanterinkatu 17.

HUOM! Lippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Lippu oikeuttaa kertapääsyyn alueelle.

Varmista lippujesi aitous ostamalla liput vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme!


VIP-Lippu LOPPUUNMYYTY!
Katso VIP Menu ja lisätiedotLastenlippu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille huoltajan kanssa tapahtumaan tuleville.
Alle 2-vuotiaat maksutta huoltajan mukana.

AIKATAULU

16.00    Portit aukeaa
18.00    Beast in Black          
19.30    Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus     
21.15    Nightwish               
n. 23.15 konsertti päättyy
00.00    Alue sulkeutuu    

TAPAHTUMAPAIKKA & SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetää Lahti Energia Tapahtumapuistossa Lahden Mukkulassa. Sisääntulo tapahtumaan Niemenkadun kautta. VIP-asiakkaiden sisääntulo Mukkulan kartanon parkkipaikan kautta.
Konserttialueella on anniskelualue, ruokapaikkoja, VIP-alue, narikka sekä Ensiapupiste.

Huomioithan, että konserttiin on saapumassa yli 10 000 ihmistä. Varaudu siis mahdollisiin ruuhkiin saapuessasi paikalle. Suosittelemme varaamaan aikaa niin saapumiseen kuin turvatarkastukseen. 

Kaikki liput luetaan elektronisesti tapahtuma-alueen porteilla. Lipuilla pääsee sisään vain kerran, joten alueelta ei ole mahdollista poistua saapumisen jälkeen. 

NARIKKA & LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuma-alueella palvelee narikka. Narikka 3 euroa/kerta. Suosittelemme jättämään isot reput, laukut ym muut esineet konsertin ajaksi narikkaan.

Löytötavarat toimitetaan konsertin aikana Narikkaan. Tapahtuman jälkeen ne toimitetaan Etelä-Suomen Löytötavaratoimistoon, p. 0600 55 00 93. Osoite Saimaankatu 54, 15140 Lahti.

RUOKAMYYNTI JA MUUT PALVELUT

Tapahtuma-alueen kaikille sallitulla puolella sijaitsee ruokamyyntipisteitä, korvatulppien myyntipiste sekä fanituotemyynti. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Tapahtuma-alueelta löytyy myös juomavesipiste. 

IKÄRAJA

Konsertti on ikärajaton. Tapahtumaan on myynnissä omat lastenliput 3-10-vuotiaille. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät maksutta tapahtumaan huoltajan mukana. VIP-liput ja VIP-alue on K-18. Myös tapahtuman anniskelualueet ovat K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. 

ESTEETTÖMYYS

Mikäli asiakas tarvitsee päivittäisiin toimiinsa avustajaa, pääsee avustaja konserttiin samalla lipulla avustettavan kanssa. Jotta asiat sujuvat sutjakasti, suosittelemme avustajakortin, ystäväkortin tai muun vastaavan asiaan mukaan ottamista lipunmyyntipisteelle. Kyseiset kortit eivät kuitenkaan ole pakollisia.
 
Tapahtuma-alueella on pyörätuolikatsomo.

Tapahtuman INVA-pysäköinti on järjestetty Mukkulan kartanon pysäköintialueelle. Mikäli Kartanon parkkipaikka täyttyy, liikenteenohjaajat ohjaavat seuraavaksi lähimpänä oleville vapaille parkkialueille.

KULJETUKSET ja JUNAT

Koiviston Auton toimittamat bussikuljetukset ovat nopea ja helppo keino saapua Lahden keskustasta tapahtuma-alueelle. NIGHTWISH NON STOP -bussit kulkevat väliä Matkakeskus – Tori (Marolankadun turistipysäkki) – Lahti Energia Tapahtumapuisto 10-15 min välein. Tapahtuma-alueen pysäkki on Niemenkadulla. Bussimatkan hinta on 3,5 € / suunta. HUOM! Maksu kuskille vain käteisellä. 

Non-stop bussien liput voit ostaa joko suoraan kuljettajalta tai kätevästi mobiililippuna! Lataa Koiviston Auton Matkaan -sovellus, josta tapahtuman aikana voit vaivattomasti ostaa Nightwish Lahti paikalliskuljetuslipun. Samalla sovelluksella löydät myös edulliset pitkän matkan bussiliput, jos olet tulossa konserttiin Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän tai Oulun suunnista. 

Tutustu sovellukseen täältä

NIGHTWISH UP NONSTOP -bussi kulkee lauantaina 21.7. klo 14:30 - 01:00. 

JUNALLA Nightwish Lahti 21.7.2018-KONSERTTIIN Hyppää kätevästi junan kyytiin kohti Lahtea ‼️
Reissu Lahteen kuluu nopeasti keikkaenergiaa keräten. Junamatka Helsingistä Lahteen taittuu nopeimmillaan vain 49 minuutissa. Lisäksi keikan jälkeen on ylimääräinen Z-junavuoro, joka lähtee Lahdesta klo 23:50.
Osta lippu VR:n sivulta tai VR Lähijunat -sovelluksella

PYSÄKÖINTI

Tapahtumassa on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja.

Suosittelemme ensisijaisesti jättämään auton keskustan pysäköintitaloihin (Siltapuisto, Hansa tai Toriparkki) ja saapumaan paikalle kävellen tai julkisilla. Kaikki pysäköintitalot sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä Marolankadun turistipysäkistä, jolla konsertin nonstop-bussit pysähtyvät. Ajo-ohjeet Siltapuiston, Hansan ja Toriparkin parkkihalleihin ja muihin vaihtoehtoihin löytyvät täältä.

Tapahtuma-alueen parkkipaikat sijaitsevat Haapalankadulla ja Laatikkotehtaan kadulla, sekä Lahden Ammattikorkeakoulun Mukkulan kampuksella. Ajo parkkiin ainoastaan Niemenkadun ja Haapalankadun risteyksen kautta. Laatikkotehtaankatu ja Haapalankatu ovat tapahtuman ajan yksisuuntaisia. Parkkipaikoille pysäköidyissä autoissa ei saa majoittua eikä yöpyä, ja alueet on tarkoitettu ainostaan ajoneuvojen säilytykseen konsertin ajan. Pysäköinti maksaa 15 euroa.

TURVALLISUUS & ENSIAPU

Tapahtuma-alueella on runsaasti järjestyksenvalvojia, jotka vartioivat että tapahtuma on turvallinen kaikille. Toivomme, että yleisö viihtyy konsertissa ja jokaiselle jää  positiivinen kokemus tapahtumasta. Varauduthan kuitenkin ruuhkiin ja suureen yleisömassaan. Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva. Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Lasipullojen ja –purkkien, tölkkien, sateenvarjojen, aseiden, pitkien ketjujen, omien alkoholijuomien sekä kaikkien aineiden ja esineiden, joilla voi vahingoittaa  omaa tai muiden turvallisuutta, tuonti alueelle on kielletty. Varaudu laukku- ja henkilötarkastuksiin ennen alueelle saapumistasi. Tapahtuma-alueelle saapuessa jokaiselle asiakkaalle tehdään turvatarkastus. 
 
Konserttiin voi tuoda mukanaan yhden, avaamattoman tai tyhjän, alkoholittoman juomapullon. Lastenruuat ym. tuotteet ovat sallittuja lapsille ja lapsien kanssa kulkeville.
 
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa alueelta henkiö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai konserttijärjestäjän omaisuutta.

Alueella päivystää ensiapu koko tapahtuman ajan. 

VALOKUVAUS, VIDEOKUVAUS

Esitysten kuvaaminen ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla järjestelmäkameroilla ja järjestelmäkameroiden tuonti alueelle on kielletty ilman kuvauslupaa. Kuvauslupa myönnetään vain median edustajille akkreditoinnin kautta.

Tavallisilla pokkarikameroilla sekä puhelimella esitysten valokuvaaminen yleisön joukosta on sallittua.

Esitysten videokuvaaminen on kielletty. 

MEDIA

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi on avattu. Täytä hakemuksesi täällä.

KYSYTTÄVÄÄ KONSERTISTA?

Ota yhteyttä tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laita otsikoksi Nightwish Lahti.