Nightwish

MEDIA

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi konserttiin on käynnistynyt. Akkreditointi on tarkoitettu vain henkilöille, jotka saapuvat tapahtumaan työtehtävissä. Huomiothan, että akkreditointilomake on henkilökohtainen, joten saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla kaavakkeellaan. Mikäli olet freelancer, ilmoitathan hakemuksessasi myös juttusi ja/tai kuviesi tilaajan nimen.

Akkreditointihakemukset on jätettävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa, 6.7.2018 mennessä. Ilmoitamme hyväksytyille 13.7.2018 mennessä sähköpostitse lisäohjeiden kera. Mikäli sinulla on kysyttävää akkreditointiin liittyen, otathan yhteyttä osoitteeseen info@ncdpro.fi. Tarkistathan, että antamasi tiedot ovat oikein ennen kuin lähetät hakemuksen.

 *******

Briefly in English: Accreditation is for media and music professionals arriving in Nightwish – Decades World Tour Mukkula, Lahti. Please note that every participant from the same organization must apply by a separate form. The accreditation will be closed on 6.7.2018 and accepted participants will be notified by email until 13.7.2018. If you have any questions or need for further information please contact: info@ncdpro.fi. Please check the filled out form before sending to make sure you’ve given the correct information.